Om de leverede data

Du kan se oplysninger om de data, der er leveret til Kaspersky under brug af en tidligere version af programmet

Data leveret til Kaspersky ved hjælp af Kaspersky Password Manager 10.2

Kaspersky beskytter alle oplysninger, der modtages, i overensstemmelse med lovgivningen og gældende Kaspersky-regler. Data overføres via en sikker kanal.

Du kan se listen over data leveret under vilkårene i slutbrugerlicensaftalen (licensaftale) og erklæring om databehandling til markedsføringsformål (markedsføringserklæring) i de tilsvarende juridiske dokumenter.

Du kan se licensaftalen i App Store.

Læs markedsføringserklæringen, og deaktiver afsendelse af data

Du accepterer desuden at give Kaspersky ikke-personlige data ved at acceptere slutbrugerlicensaftalen.

Ikke-personlige data leveres til Kaspersky til følgende formål:

For at give dig kernefunktionaliteten til den erhvervede rettighedshavers software.

Ud over ovenstående oplysninger skal rettighedshaveren modtage og behandle følgende ikke-personlige oplysninger fra din enhed, hvis du logger på webportalen ved hjælp af din Facebook- eller Google-konto:

For at forbedre kvaliteten af programmet.